Vandaag zijn we precies 6 maanden open 🥳
Een terugblik....

Een jaar geleden ben ik op een zoektocht gegaan naar een leuke collectie voor mijn webshop, want het leek mij een leuke uitdaging om iets neer te zetten. En wat een leuke en uitdagende reis tot nu toe! Sommige dingen zijn doordacht, maar ik ben ook iemand die ziet wat op mijn pad komt en maak dan een spontane beslissing :).

We hebben leuke bestellingen mogen ontvangen. De kleding ligt ook in de winkel Beautifulconcept store in Geldermalsen. Voor de winkel is baby en kinderkleding nieuw, dus dit blijft nog even spannend hoe het uit gaat pakken. De braderieën zijn erg leuk! Je krijgt direct reacties van mensen en het doet mij echt heel goed al die positieve reacties! De voorbereidingen, in en uitladen, de markt opbouwen en afbouwen, ging dat maar vanzelf.. het kost wel wat werk. Gelukkig heb ik hele lieve vriendinnetjes die me steunen en helpen. So much love!

Wat heb ik veel geleerd het afgelopen jaar. Sommige dingen gaan heel natuurlijk en vanzelfsprekende
en andere dingen had ik gewoon anders moeten aanpakken. Ook heb ik leuke ondernemers leren kennen die mij helpen met adviezen, zo fijn!

Ik ben een fulltime moeder en vind het leuk en uitdagend om dit te doen, maar ik zeg ook eerlijk dat ik lastig vind om een goede balans te vinden met mijn gezin, het huishouden en sociale contacten. Een eigen bedrijf opstarten kost heel veel tijd en energie en je bent er zowat dag en nacht met je hoofd mee bezig. Zo is er overal wel wat over te zeggen haha.

Wat vinden jullie van mijn bedrijf tot nu toe? Tips zijn ook welkom. Bedankt voor jullie bestellingen!
 

© 2020 - 2024 Hii You | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel